Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
A Fideszes médiumok és ami mög
  2010-02-12 20:38:52, péntek
 
  A Fideszes médiumok és ami mögötte van
2010. február 12. 07:16:06

Strabag-ügy, földfelvásárlások elhallgatása avagy, hogyan lesz egy nemzeti mediumokból pártszócső.

A rendszerváltás utáni "jobboldali" televíziók mára lefedik a magyar háztartások jó részét. Létük már-már természetesnek tekinthető, ám mára csak a Fideszt dicsőítik és rajtuk kívül elhallgatják a valódi tenni akaró radikális nemzeti oldalt.

Az MSZP-SZDSZ kormány 2002-es hatalomra kerülését szignifikánsan segítette a közszolgálati és kereskedelmi médiumokban akkor (és azóta) tapasztalható sokszoros fölénye. A Fidesz-kormányzatnak négy éve volt a rendszerváltásra, a ma hangoztatott elszámoltatásra. Arra mindenképp, hogy a régi és megbízható kommunista káderek talpára útilaput kössön. Nem tette meg. Így Orbán Viktor az elvesztett választás utáni társadalmi tenni akarás erejére építve 2002. augusztusának végére nagyszabású tüntetést hívott össze a Szabadság térre. Végső "elkeseredésében" egy ellenzéki közszolgálati televízió ötletét vizionálta a százezres, jórészt konzervatív, nemzeti radikálisokból álló tömeg reményteli tapsvihara közepette a "sajtószabadság védelmében", a "Magyar Televízióban megkezdődött politikai tisztogatás ellen". Ugyanezen év júliusában az Egri Végvár Polgári Körök Fórumán Kerényi Imre színházi rendező így vélekedett: "akkor szűnik meg a médiaterror Magyarországon, ha a polgári köröknek, ötmillió állampolgárnak lesz saját konzervatív TV csatornája." és előre vetítette egy jobboldali kereskedelmi tévécsatorna létrehozását. Erre is kevesen figyeltek fel akkoriban, pedig Kerényi kijelentése előtt egy hónappal már felmerült, polgári tévével bővülhet 2002-ben a "második nyilvánosság". Akkor úgy fogalmaztak a Népszabadság újságírójának: az Inforádió mintája alapján egy műholdas hírtévé jön majd létre, így nem kellett frekvenciáért pályázni a médiahatóságnál.

A hírtévé létrehozásával Borókai Gábor volt kormányszóvivőt bízták meg, létrehozásának egyik szellemi segítője Bence György filozófus, egyetemi tanár volt. A csatorna költségeit finanszírozó mecénásokról, befektetőkről nem esett akkoriban szó. A szabadság téri "sajtószabadság-tüntetés" afféle lakmuszpapír, közvéleménykutatással felérő dzsembori volt, így a választási bukás évében, 2002. november 26.-án az Országos Rádió és Televízió Testület (ORTT) nyilvántartásba vette a Hír TV-t, igaz, előtte Ladvánszky György, az ORTT MSZP-s delegáltja kezdeményezte a testületnél: ne vegyék nyilvántartásba az új tévét, mert szerinte a becsatolt papírokból nem volt megállapítható rendelkezésre állt-e elég pénze a sugárzásra, a működésre, illetve az évi 10 milliós műsorszolgáltatási díjra a Hír Televíziónak.

Végül a csatorna első adása 2003. január 2-án sugárzott, előtte a kísérleti adást 2002 utolsó hónapjában azokon a hálózatokon lehetett látni, ahol volt szabad csatorna, illetve az egyéni digitális vevőantennával fölszerelt háztartások is foghatták az izraeli AMOS műholdról. Kiderült: a húszmillió forint tőkével bejegyzett Hír Televízió részvényein húsz magánszemély osztozott. A kábelen sugárzó adás pénzügyi forrásait magyar szálloda- és vendéglátóipari befektetők biztosították. Az adó főszerkesztője Dlusztus Imre, a Dél-Magyarország korábbi vezetője lett.

A televízió struktúrája a kezdetektől alapvetően a hírműsorokra épített, mint például a Híradó 21, Hírvilág, Lapzárta, Európai híradó, Reggeli járat, Esti gyors, Napról napra, Hírvilág extra, vagy a Barangoló. Műsorvezetőik között igen jelentős részben országos ismertségű televíziós újságírókat találhattunk akik korábban a közszolgálati orgánumokban (mtv, Duna TV) dolgoztak, mint például Borbás Mária, vagy Pörzse Sándor. Szerintem című műsorával szinte új műfajt alkotott és népszerű arca lett a Hír tv-nek a liberálisból konzervatívvá váló színházi rendező, Kerényi Imre, vagy a Sajtóklub című műsorban népszerűséget szerzett Bayer Zsolt publicista. A fiatal korosztályt pedig a bulváros zenecsatorna (Z+ majd Viva TV) népszerű műsorvezetőjével, Rákay Kálmánnal (Philip) igyekezett megszólítani az orgánum.

A tévét működtető cég alaptőkéjét 2003 februárjában, három új tulajdonos bevonásával 20 millióról 376 millióra emelték. Egy évvel később újból változott a tulajdonosok személye: a Hír TV felügyelőbizottságának tagja, Töröcskei István a Pro-Aurum Vagyonkezelő Rt.-vel és az Inforg Rt.-vel közösen 100%-os tulajdonrészt szerzett. (Egyébként ekkoriban indult el a mára országos terjesztésű Helyi Théma című ingyenes hetilap, amelynek tulajdonosa a Fidesz-közeli Vitézy-család volt.

Az ő érdekeltségi körükbe tartozott a szintén abban az időben újraindított Reform című hetilap is). Töröcskei tulajdonszerzése előtt a Hír tv 2003-ban csaknem egymilliárd forint árbevétel mellett több mint félmilliárdos veszteséget termelt, az év végére 1,2 milliárd forint adósságot halmozott fel, saját tőkéje csaknem 300 milliós mínuszba fordult. Az említett Pro-Aurum 2003 telén jött létre az Inforg Rt-ből; tulajdonosa Sárkány Nagy Erzsébet volt, aki testvére és üzlettársa Nagy Eleknek, a Vegyépszer elnökének. Töröcskei István korábban maga is az Orbán-kormány időszakában közbeszerzés nélkül autópályákat építő Vegyépszer igazgatósági tagja volt. Az Inforg Rt. tulajdonosa pedig Nánásy Csaba, ez az Rt. - közvetett módon - ugyancsak aktívan részt vett az Orbán-kormány sztrádaprogramjában. Az Inforg Rt. fb-jében tag a már említett Sárkány Nagy Erzsébet is. A Pro-Aurum tulajdonosváltása a Magyar Nemzetet kiadó Nemzet Lap- és Könyvkiadó (NLK) Kft.-re is hatással volt; Töröcskeiék cége ugyanis akkoriban az NLK Kft.-ben is kisebbségi tulajdonrészt szerzett. Az NLK Kft. többségi tulajdonosa, s egyben a Magyar Nemzet főszerkesztője Liszkay Gábor maradt, s őt nem sokkal később választották meg a Hír Tv elnökévé.

Egy akkoriban a Hír televíziónál dolgozó, neve elhallgatását kérő (mivel ma is az egyik Fidesz-közeli orgánumnál dolgozik) újságíró szerint a Fidesz médiapolitikájának ekkor az volt az alapelve: létrehozni függetlennek, vagy pártsemlegesnek látszó médiumokat, vagy olyanokat megvásárolni, amelyek már mûködnek, nem titkoltan annak a reményében, hogy hoszabb távon pártszócsővé változtathassák azokat.

-A Reform és a Hír TV is jó példa- mondja. A Hír tévét korábban már "felépítették" nekik hozzájuk közel álló lelkes és lojális vállalkozók, a sikert látva egyértelmû volt a háttéremberek számára: megéri a befektetés. A Reform már korábban nevet szerzett, így a relatív függetlenség látszatát tartoták fenn egy ideig. Például az azóta egy furcsa balesetben elhunyt Bodzabán István főszerkesztői kinevezésével. Aztán a Reformot, majd a Hír tévét is keményvonalas Fideszessé tették- tette hozzá informátorunk.

A Hír tv vezetőségváltásával a mûsorokért felelős vezérigazgató-helyettes az ugyancsak a Magyar Nemzettől érkező Gajdics Ottó lett. Liszkay érkezése előtt elnöki tanácsadóként dolgozott a cégnél a szintén Magyar Nemzetes Csermely Péter, aki később a csatornánál hírigazgatóvá avanzsált, a másik fontos vezető, Szikszai Péter pedig szintén a Nemzettől került kis idő múlva a tévéhez. Az MSZP házi sajtója, a Népszava a tulajdonosváltás hátteréről akkoriban kiderítette: Töröcskeinek nem volt ismertelen a Hír Tv újonnan kinevezett elnöke, Liszkay Gábor, de a pénzember a médium korábbi meghatározó tulajdonosával, Bálintfy Gáborral is kiváló kapcsolatokat ápolt. Mindkét kapcsolat az 1990-es évek elejére tekintett vissza. Amikor Töröcskei a Magyar Hitel Banknál dolgozott, Bálintfy a pénzintézet felügyelő bizottsági tagja volt; de az akkoriban alapított Kultúrbanknál is hasonló felállásban találjuk őket. Liszkayval vélhetően testvérén, Töröcskei Lászlón keresztül ismerkedett meg. Liszkay Gábor felügyelőbizottsági tag volt a Töröcskei-família - István és László, illetve feleségeik - cégében, a "Dörgicse Bor" Kereskedelmi és Vendéglátó Kft.-ben. De Bálintfy is ismerte Töröcskei Lászlót, hiszen az általa vezetett - egykor az Új Magyarország címû napilapot kiadó - Publica Rt.-ben a testvér felügyelőbizottsági tagságot vállalt.

A tulajdonosváltás hozta a "pártosodási" fordulatot a televíziónál. Tudvalevő volt: az addigi vezérigazgató, Borókai Gábor (Az Orbán-kormány egykori szóvivője, ma a Heti Válasz címû ellenzéki hetilap vezetője) helyére kinevezett Fazekas Csaba közvetlen munkatársa, "jobbkeze" volt Simicska Lajosnak, az APEH egykori elnökének, aki a Fidesz gazdasági hátterének az egyik legfontosabb embere azóta is.

A tulajdonosváltás meghatározta a televízió következő éveinek a mûsorstruktúráját. Egyre inkább kezdtek előtérbe kerülni a Fidesz-pártérdekek és felbukkant mûsorvezetőként a korábbi MSZMP-s, SZOT-os, egykori MSZP-alelnök, Csintalan Sándor is, akinek a mûsorait eleinte azért övezte kiemelkedő figyelem, mert eleinte "kitálalt" az MSZP egyes vezetőinek viselt dolgairól, azonban később a polgári és nemzeti tábort kezdte bírálni betelefonálós mûsoraiban, végül odáig jutott, hogy nácinak nevezte azokat, akik számonkérték rajta az általa megígért öncsonkítást és cipőevést (mint ismert, Simon Peresz izraeli miniszterelnök kijelentette, felvásárolják egyebek mellett Magyarországot is, mire Csintalan egyik nézőjének megígérte: ha az inkriminált kijelentés igaz, a Hősök tere közepén kiheréli magát és megeszi a cipőjét. A kijelentés tudományos fordítás és értelmezés szerint is igaznak bizonyult).

Csintalan a mai napig a televízió meghatározó arca. Ebben az időben kerültek ki a médiumból teljesen a nemzeti radikális gondolatok. Noha a Hír tv olyan televíziónak indult, amely nem hallgat el híreket, a csatorna idővel mégis cenzúrázott pártmédiummá vált, nemhogy a Fidesztől "jobbra" eső politikusok meghívása korlátozódott szinte a nullára, a mûsorok témái is szinte kezdtek csak pártérdekeket szolgálni.

Nagyban ártott a Hír tv és a Magyar Nemzet hitelességének a védelmi pénzek nagypolitikai szintû leosztásának nyilvánosságra kerülése, az úgynevezett (mára a feledés homályába került) Strabag-ügy. 2006-ban és 2008-ban kiderült: a Strabag építőipari konszern nagyösszegû megbízások elnyerésének reményében pénzelte a magyarországi pártokat. A pénzeket az Eurocontacton keresztül továbbították a pártoknak, Azt csak találgatni lehetett, a mintegy 27 millió euróból, azaz 6,5 milliárd forintból kinek mennyi jutott. Az első Strabag-ügy 2006 szeptemberében pattant ki. Rövid időn belül Strabagék nagy és drága reklámokat vettek a HírTV nyitólapján. Olyan reklámot, ami a weboldal megjelenése előtt az egész oldalon ott van: "Velünk jó úton jár. Strabag." A Magyar Nemzeten úgyszintén megjelentek a Strabag reklámok, és a Hír TV adásai között is, ahogy az osztrák Swietelsky cégé szintúgy, amely cég többek közt az M6-os autópályát is építette és több budapesti metróállomást. A 2008-as ügyet gyakorlatilag az összes médium lehozta, kivéve kettőt: a Magyar Nemzetet és a Hír tv-t. Ehelyett ugyanúgy Strabag-hirdetések voltak az említett médiumokban és honlapjaikon láthatóak.

Ma a Szerencsejáték Zrt. hirdetményei köszönnek vissza az orgánumokban és honlapjaikon. Ugyanis információink szerint (ezt persze egyelőre nem reklámozzák) a ma az SZDSZ-es Székely Gábor vezette állami óriáscég élére a kormányváltással Liszkay Gábor kerül majd.

A Hír tv, a Magyar Nemzet és a Lánchíd Rádió vezetője a rendszerváltás előtt és után ügyvéd is volt, ő védte többek között az orosz maffia itteni vezetőjének tartott Szemjon Mogiljevicset, "Szeva bácsit". Az 1990-es évek elején az állami Hírlapkiadó Vállalatnál dolgozott, majd a céget - részvénytársasággá alakulása után - ő vezette. Kinevezése néhány héttel előzte meg azt a tranzakciót, amellyel - közvetlenül az MSZP 1994-es választási győzelme előtt - a cég a fideszes kötődésû Mahir Rt.-nek, Simicska Lajos cégének öt évre bérbe adta három lapja, a Magyar Nemzet, az Esti Hírlap és az Expressz kiadói jogát. Értesüléseink szerint Liszkay Gábor lesz a Szerencsejáték Zrt. következő vezérigazgatója, az SZDSZ-es Székely Gábort váltja majd a székben.

A Hír tv 2002 decemberében még csak kísérleti adást sugárzott, a következő évtől volt a kábelszolgáltatók kínálatában. 2003 márciusában mintegy 1,2 millió háztartásban volt fogható, ebben az évben az orgánum stábja megkapta a Prima díjat elektronikus sajtó és a Prima Primissima-díjat közönségdíj kategóriában. 2007-ben már 2,1 millió háztartásban volt fogható földi sugárzásban, mûholdas vételen, kábeles vételen, valamint IPTV-ADSL-en (digitális szolgáltatások) keresztül.


(Horváth Ádám-Barikad)
pogibacsi, Thu,

Forrás: Szentkorona Radio


http://nemenyi.net/default.asp?SID=0&AID=0&Direkt=65208
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: tulajdonosváltás, tulajdonszerzése, műsorvezetőjével, kormányváltással, rendszerváltásra, elkeseredésében, vendéglátóipari, sorstruktúráját, vezérigazgatója, pártsemlegesnek, kormányszóvivőt, nyilvántartásba, elszámoltatásra, médiahatóságnál, változtathassák, magyarországot, szignifikánsan, miniszterelnök, hitelességének, főszerkesztője, szerencsejáték, rendszerváltás, létrehozásával, állampolgárnak, szolgáltatások, létrehozásának, szeptemberében, radikálisokból, nyilvánosságra, megállapítható, sajtószabadság, tulajdonosával, természetesnek, vevőantennával, magyarországon, nagypolitikai, nemzeti mediumokból, rendszerváltás utáni, magyar háztartások, valódi tenni, elvesztett választás, ellenzéki közszolgálati, médiaterror Magyarországon, polgári köröknek, jobboldali kereskedelmi, műholdas hírtévé, hírtévé létrehozásával, csatorna költségeit, szabadság téri, választási bukás, becsatolt papírokból, csatorna első, Orbán Viktor, Magyar Televízióban, Egri Végvár Polgári Körök Fórumán Kerényi Imre, Borókai Gábor, Bence György, Országos Rádió, Televízió Testület, Ladvánszky György, ORTT MSZP-s, Dlusztus Imre, Duna TV, Borbás Mária, Pörzse Sándor, Kerényi Imre, Bayer Zsolt, Viva TV, Rákay Kálmánnal, Töröcskei István, Pro-Aurum Vagyonkezelő Rt, Inforg Rt, Helyi Théma, Fidesz-közeli Vitézy-család, Inforg Rt-bõ, Sárkány Nagy Erzsébet, Nagy Eleknek, Nánásy Csaba, Magyar Nemzetet, Nemzet Lap-, Magyar Nemzet, Liszkay Gábor, Bodzabán István, Magyar Nemzettõ, Gajdics Ottó, Magyar Nemzetes Csermely Péter, Szikszai Péter, Bálintfy Gáborral, Amikor Töröcskei, Magyar Hitel Banknál, Töröcskei Lászlón, Dörgicse Bor, Vendéglátó Kft, Töröcskei Lászlót, Publica Rt, Heti Válasz, Fazekas Csaba, Simicska Lajosnak, Csintalan Sándor, Simon Peresz, Magyar Nemzeten, Szerencsejáték Zrt, SZDSZ-es Székely Gábor, Lánchíd Rádió, Szemjon Mogiljevicset, Hírlapkiadó Vállalatnál, Mahir Rt, Simicska Lajos, Esti Hírlap, SZDSZ-es Székely Gábort, Prima Primissima-díjat, Horváth Ádám-Barikad, Szentkorona Radio,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Bella István: Zsoltár  képre írva  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nehezen engedem  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam  A föld szépségéért  Minden szülő a lényével nevel.  802 esztendeje, 1222. április ...  Két tekintet van  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Föld napja április 22  Jó éjt  A keserű igazság  Emlék  Facebookon kaptam Krisztina b...  Őrangyalod, ha vigyáz rád...  Környezetvédelem  Zilahy Lajos gondolata  Két ember becsülete  Rögtön puha Mézes Krémes  György napra  Facebookon kaptam Krisztinától  Gábor Dénes gondolata  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Tavasz  Az embernek a társa: hiányzik.  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Beney Zsuzsa - Álom  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az elfogadásnak...  Szent György napi hiedelmek, s...  Becsüld meg azt amid van,...  Vannak arcok  Facebookon kaptam  Aki szeret, annak senki sem id...  A lelki élet nem arról szól, ....  próbáljuk ki az őszinteséget  Alvó cica  képre írva  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam Gizike bar...  Becsüld meg azt amid van,...  William Shakespeare idézet  Mosolyogtál már ma?  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Beney Zsuzsa - Sirató  Facebookon kaptam  Két ember becsülete  Ünnepelj csak  A föld szépségéért  Rögtön puha Mézes Krémes  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Pocsai Piroska - NE SIESS!  Facebookon kaptam  Az embernek a társa: hiányzik.  Facebookon kaptam  Idézetek a barátságról  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Ha így haladunk...  Facebookon kaptam Krisztinától  A világnak égető szüksége van ...  Facebookon kaptam Krisztinától  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjszakát  Viharban csak az a fa marad ál...  Facebookon kaptam  Bizonyos kulturális szint nélk...  Egyik kedvenc festőm Fernando ...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Paul David Tripp Április 26  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Nagyon furcsa szeretni valakit...  Föld napja április 22  Volt egy...  Beney Zsuzsa - Álom  Két tekintet van 
Bejegyzés Címkék
nemzeti mediumokból, rendszerváltás utáni, magyar háztartások, valódi tenni, elvesztett választás, ellenzéki közszolgálati, médiaterror Magyarországon, polgári köröknek, jobboldali kereskedelmi, műholdas hírtévé, hírtévé létrehozásával, csatorna költségeit, szabadság téri, választási bukás, becsatolt papírokból, csatorna első, kísérleti adást, hálózatokon lehetett, egyéni digitális, izraeli AMOS, húszmillió forint, kábelen sugárzó, televízió struktúrája, kezdetektől alapvetően, hírműsorokra épített, közszolgálati orgánumokban, liberálisból konzervatívvá, fiatal korosztályt, bulváros zenecsatorna, tévét működtető, évvel később, tulajdonosok személye, mára országos, szintén abban, időben újraindított, említett Pro-Aurum, egyik Fidesz-közeli, sikert látva, háttéremberek számára, relatív függetlenség, furcsa balesetben, szintén Magyar, csatornánál hírigazgatóvá, másik fontos, tulajdonosváltás hátterér&#245, médium korábbi, 1990-es évek, pénzintézet felügyel&#245, akkoriban alapított, általa vezetett, testvér felügyel&#245, tulajdonosváltás hozta, addigi vezérigazgató, egyik legfontosabb, tulajdonosváltás meghatározta, televízió következ&#245, korábbi MSZMP-s, általa megígért, inkriminált kijelentés, kijelentés tudományos, televízió meghatározó, médiumból teljesen, nemzeti radikális, csatorna id&#245, védelmi pénzek, feledés homályába, magyarországi pártokat, weboldal megjelenése, egész oldalon, osztrák Swietelsky, 2008-as ügyet, összes médium, említett médiumokban, kormányváltással Liszkay, rendszerváltás el&#245, orosz maffia, állami Hírlapkiadó, fideszes köt&#245, kábelszolgáltatók kínálatában, orgánum stábja, tulajdonosváltás, tulajdonszerzése, műsorvezetőjével, kormányváltással, rendszerváltásra, elkeseredésében, vendéglátóipari, sorstruktúráját, vezérigazgatója, pártsemlegesnek, kormányszóvivőt, nyilvántartásba, elszámoltatásra, médiahatóságnál, változtathassák, magyarországot, szignifikánsan, miniszterelnök, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 3816
  • e Hét: 18046
  • e Hónap: 29157
  • e Év: 182653
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.